Σχετικά με μας

Λίγα λόγια για εμάς ….

Η εταιρία Modart ξεκίνησε ως ιδέα το 2019 και στις αρχές του 2021, ιδρύθηκε με την μορφή Ατομικής Επιχείρησης και τον διακριτικό τίτλο “Modart”, ανοίγοντας το πρώτο της φυσικό κατάστημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα ξεκίνησε και την παρουσία της στο διαδίκτυο με το ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση https://modart.gr.

Απο τον Φεβρουάριο του 2024 η εταιρεία μετακόμισε στο νέο της κατάστημα στο κέντρο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Πλάτωνος 67, προχωρώντας σε νέες συνεργασίες και ενδυναμώνοτας την φυσική της παρουσία.

 

Για τη Modart η μόδα σημαίνει τέχνη. Είναι ομορφιά, γοητεία, φαντασία, στιλ. Μόδα είναι να αναδεικνύεται η προσωπικότητα και το στυλ του καθενός, της κάθε μιας από εσάς.

Αποτελείται από μια ολιγομελή ομάδα με συμπληρωματικές γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και εμπειρία ετών στον χώρο της μόδας και της διαδικτυακής της προβολής. Οι άνθρωποι της Modart είναι νέοι, που αγαπούν πολύ τη μόδα. Συνδυάζοντας τα αυτά τα δυο πιστεύουμε ότι θα αναδείξουμε την ομορφιά σας, προτείνοντας και βοηθώντας σας να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Στόχος μας να κάνουμε την κάθε εμφάνιση σας μοναδική και ξεχωριστή, να βγάλουμε προς τα έξω την αυτοπεποίθηση σας και τον καλύτερο σας εαυτό, να νιώθετε όμορφα μέσα κι έξω. Ο κάθε πελάτης για εμάς είναι μια ξεχωριστή, διαφορετική και μοναδική προσωπικότητα.

Το όραμά μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την παροχή μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών που θα ικανοποιούν ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες και προσωπικές σας ανάγκες μέσα από μια σχέση προσωπικής εμπιστοσύνης.

Τα χρόνια και οι εποχές αλλάζουν. Οι άνθρωποι, οι προτιμήσεις μας, ο τρόπος που κινούμαστε και που πορευόμαστε. Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μας ακολουθεί κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Την αγαπήσαμε και την προτιμάμε πλέον και στις αγορές μας.

Εμπιστευτείτε μας και μη διστάσετε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, στην διάθεσή σας….