Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντος η Modart θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Εάν η επιστροφή αφορά ελαττωματικό προϊόν, αφού αρχικά ενημερωθεί η Modart εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή στο 2310641264 ή στο info@modart.gr η επιστροφή γίνεται μέσω ELTA COURIER, ACS ή ΒΟΧ NOW με έξοδα που επιβαρύνουν την Modart, και αφού παραληφθεί και ελεγχθεί το προϊόν αποστέλλεται νέο ίδιο ή άλλο παρόμοιας αξίας εφόσον αυτό δεν υπάρχει διαθέσιμο.

Στα σκουλαρίκια, για λόγους τήρησης υγιεινής, δεν γίνεται επιστροφή.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής, αφού αρχικά ενημερωθεί η Modart εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή στο 2310641264 ή στο info@modart.gr η επιστροφή γίνεται μέσω δικής σας επιλογής και τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την αποδοχή επιστροφής προϊόντων θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις στο σύνολό τους:

  1. Τα προϊόντα να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχουν υποστεί οποιαδήποτε φθορά.
  2. Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τυχόν καρτελάκια και σημάνσεις.
  3. Τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

Εφόσον οι παραπάνω προϋποθέσεις πληρούνται , τότε θα επιστραφεί το σύνολο ή μέρος του αρχικού κόστους (ισχύει μόνο σε περίπτωση που κάποια προϋπόθεση δεν πληρείται σε ικανοποιητικό βαθμό) με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή του.

Επιστροφές σε προϊόντα προσφοράς δεν γίνονται αποδεκτές.