Τρόποι και κόστος αποστολής

Η κάθε παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί άμεσα και με ασφάλεια σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια στον τόπο που έχετε επιλέξει στην καταχώρηση των στοιχείων αποστολής στην φόρμα παραγγελίας σας. Τα προϊόντα μεταφέρονται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών ELTA Courier και ACS Courier και πραγματοποιούνται καθημερινά εντός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Οι χρεώσεις αποστολών ενδέχεται να διαφέρουν σε περιόδους προσφορών των μεταφορικών εξόδων, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα κυμαίνεται απο 1 εώς 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό.

Το ακριβές κόστος αποστολής ορίζεται στα 3 ευρώ, ενώ για αγορές άνω των 40 ευρώ είναι δωρεάν. Σε περιόδους προσφοράς των μεταφορικών εξόδων ενδέχεται να μην υπάρχουν κόστη μεταφοράς. Το τελικό κόστος μεταφορικών αναφέρεται λεπτομερώς στην φόρμα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ όπου απαιτείται επιβεβαίωση αποδοχής του πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση η Modart επιβεβαιώνει πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συντομότερη και ασφαλέστερη αποστολή των παραγγελιών, ενώ επιφυλάσσεται για περιπτώσεις τυχόν λάθους στην ένδειξη αποθέματος ή περιπτώσεις αδυναμίας αποστολής λόγω ανωτέρας βίας.