Τι είναι άραγε αυτό που κάνει μια γυναίκα να χαρακτηρίζεται όμορφη;

Άραγε να είναι η εξωτερική της ομορφιά; Το μεσογειακό ταμπεραμέντο που ενδεχομένως να έχει; Η αυτοπεπείθηση που βγάζει προς τα έξω; Το καλλίγραμμο κορμί; Όλα αυτά ή συνδυασμός αυτών;

Τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα πρότυπο όπου η γυναίκα για να χαρακτηριστεί όμορφη θα έπρεπε να έχει αναλογίες μοντέλου, μεταξένια μαλλιά και όμορφα , λαμπερά μάτια, αλαβάστρινη επιδερμίδα χωρίς ίχνος ψεγαδιού πάνω της και αέρα εξωτικής καλλονής.

 

 

Γιατί όμως; Μπορούν όλες οι γυναίκες να είναι ίδιες και να έχουν όλα αυτά τα ‘’χαρίσματα’’; Η απάντηση είναι πως όχι. Θα ήταν τόσο ανιαρό να ήμασταν όλες ίδιες. Ναι οκ θεωρώ πως καμία γυναίκα δε θα ήθελε να έχει πχ κυτταρίτιδα ή πανάδες ή ακμή, αλλά καμιά φορά θα πρέπει να συμβιβαζόμαστε στον όχι και τόσο τέλειο εαυτό μας – τον οποίο προωθούν – γιατί απλά η κάθε μία από εμάς είναι όμορφη και ξεχωριστή με τις ατέλειές της. Αν μπορούν φυσικά να χαρακτηριστούν ατέλειες.

Η κάθε γυναίκα έχει το κάτι μοναδικό πάνω της. Κι αν ψάξουμε όλες βαθιά μέσα μας και κάνουμε έναν απολογισμό θα το βρούμε . Είτε κοιτάζοντας στον καθρέφτη να βρούμε τα θετικά μας σημεία , είτε ψάχνοντας βαθιά μέσα στην ψυχή μας.

Όλες μας έχουμε διαφορετικό στυλ, γούστο, σωματότυπο και μπορούμε να αναδείξουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό με ρούχα που ταιριάζουν στο σωματότυπό μας, αξεσουάρ και χρώματα που τονίζουν και αναδεικνύουν τα χρώματα της επιδερμίδας μας. Που ταιριάζουν περισσότερο στο χαρακτήρα μας και στις απόψεις μας. Έτσι ώστε μέσα από αυτά να εκφράσουμε και να ‘’φωνάξουμε’’ το ποιες είμαστε.

Υπάρχουν τόσα πολλά στυλ που είναι ικανά να καλύψουν όλο το γυναικείο πληθυσμό και να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό της κάθε μίας. Ρομαντικό, boho, αυστηρό, girly, ατίθασο, divas, μοντέρνο και κλασικό.

Μην αναλώνεστε λοιπόν στο να προσπαθείτε να γίνετε τέλειες. Είστε τέλειες όπως κι αν είστε εξωτερικά, αρκεί να το πιστέψετε πρώτα εσείς οι ίδιες κι έπειτα να το περάσετε και στους άλλους. Μπορείτε να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό έτσι που μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε και να ξεπεράσετε όλες αυτές τις λάθος πεπειθήσεις περί ωραίου που προσπαθούν να λανσάρουν τόσα χρόνια.

 

Just Be Yourself Because An Original Is Worth More Than A Copy !!!!